Scouting Nederland nog vijf jaar goed doel van de Nationale Postcode Loterij

Scouting Nederland heeft positief bericht ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Naar aanleiding van een uitvoerige evaluatie hebben de leden van de Raad van Commissarissen de positieve aanbeveling voor voortzetting van de samenwerking met Scouting Nederland overgenomen. Dit betekent dat de overeenkomst met Scouting voor vijf jaar wordt verlengd en wij een jaarlijkse ongeoormerkte bijdrage zullen ontvangen van €500.000,-.

Hoofd Goede Doelen van de Postcode Loterij, Margriet Schreuders: "Scouting Nederland biedt kinderen en jongeren een veilige en leerzame speelomgeving. Door het aanbieden van leuke (buiten)activiteiten worden de kinderen en jongeren uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden en samen met de 2,9 miljoen deelnemers blijft de Nationale Postcode Loterij Scouting de komende jaren dan ook graag steunen."

Ook Fedde Boersma, directeur Scouting Nederland, is erg blij: “De jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij is belangrijk voor Scouting Nederland. Met de steun en betrokkenheid van de Postcode Loterij is het mogelijk om onze vereniging te versterken en verbeteren waardoor we nog meer kinderen kunnen uitdagen zich te ontwikkelen.”

We zijn natuurlijk ontzettend blij dat we een goed doel blijven van de Postcode Loterij en trots op het vertrouwen dat er in Scouting is. We bedanken alle deelnemers van de Postcode Loterij die dit voor ons mogelijk maken!