Waarderingsmoment 2019

Of je nou bij Nawaka in de keuken hebt gestaan, lid bent van Team Spel of hebt geholpen Roverway 2018 tot een succes te maken, zonder fantastische landelijke vrijwilligers kan Scouting Nederland geen projecten opzetten of evenementen organiseren. Om alle landelijke vrijwilligers te bedanken voor hun fantastische inzet organiseert het landelijk bestuur van Scouting Nederland het waarderingsmoment 2019.

Op 16 maart 2019 wordt Scoutcentrum Buitenzorg helemaal omgetoverd tot dé plek waar alle vrijwilligers bedankt worden voor hun geweldige inzet bij één of meerdere van de projecten of teams van Scouting Nederland. Deze avond staat in het teken van ontmoeten en ontspannen, samen met Scoutingvrienden van landelijke projecten. Een mooie kans om samen toffe herinneringen op te halen en natuurlijk te genieten van een leuke avond. De avond is voor vrijwilligers die in 2018 en/of 2019 actief zijn geweest op landelijk niveau.

Programma

Vanaf 19:30 ben je van harte welkom in Baarn. Je kan tijdens de avond genieten van een van de gezellige kampvuren, uit je dak gaan bij een silent disco, je laten uitdagen tijdens een potje lasergamen in het bos of genieten van een drankje aan de bar. Ook treedt er nog een leuke band op. We maken er samen natuurlijk een gezellig feestje van. Mocht je willen blijven kamperen op het buitencentrum dan kan dat natuurlijk ook. Je kan tegen een kleine vergoeding blijven overnachten, maar het is wel handig als je dit vantevoren aangeeft in het aanmeldformulier in SOL, zodat we zeker weten dat we een plek voor je hebben. Een ontbijt zit hier niet bij inbegrepen.

Inschrijven

Via SOL kan je je inschrijven voor het waarderingsmoment 2019. Vergeet niet in je rollen eerst even over te schakelen naar je landelijke rol. Het inschrijfformulier kan je hier vinden. Deelname aan het evenement is kosteloos, consumpties zijn wel voor eigen rekening. Er kan alleen met de pin betaald worden, niet met contant geld. Mocht je nog vragen hebben over het waarderingsmoment 2019 dan kan je die altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De huisregels voor het evenement vind je hier.